dalton-sterrenschool-de-vliegenier
nieuwsbrief dalton sterrenschool De Vliegenier | juni 2022

Water drinken

We drinken al een paar weken lekker gezond kraanwater. Dat doen we op de vrijdagen. We hebben allemaal een mooie bidon gekregen van de Gemeente Apeldoorn. Die wordt ook op andere dagen gebruikt, prima! Natuurlijk mag je ook een andere bidon gebruiken om water te drinken. Volgende week wordt een bijzondere waterdrink-week. Elke dag zal er namelijk Fruit-water in de klas zijn. Lekker water met een smaakje. Je kunt het water dan tappen uit een grote "tank".

Meer lezen

Schaaknieuws van 'de PION'

Vorig schooljaar hebben we het seizoen door tussenkomst van Corona vervroegd moeten afsluiten. Alle deelnemers die afgelopen jaar in stap 1 zijn gestart hebben aangegeven heel graag het seizoen alsnog af te willen maken. We starten dit schooljaar daarom niet met nieuwe deelnemers. We hopen in schooljaar 2022-2023 weer nieuwe schakers te kunnen verwelkomen.

Meer lezen

Open dag op 6 oktober gaat door!

Aanmelden is verplicht Op woensdag 6 oktober doet onze school mee aan de gezamenlijke open dag van basisscholen in Apeldoorn. Fijn dat dit weer mogelijk is! Wij bieden ouders graag de mogelijkheden om een goede schoolkeuze voor hun kind te kunnen maken. Sfeer proeven op school speelt daarbij een belangrijke rol. Tijdens de open dag op 6 oktober kunnen ouders van 09.00 tot 12.00 uur een bezoek brengen aan onze school. Ouders moeten zich wel vooraf aanmelden voor de open dag. Aanmelden doen ouders online via de website basisscholenapeldoorn.nl Wij zorgen 6 oktober natuurlijk voor een veilige rondleiding door de school, passend bij de actuele corona-maatregelen. Ken je ouders in je omgeving die op zoek zijn naar een basisschool? Attendeer ze gerust op de open dag van 6 oktober!

Meer lezen

Agenda

27 jun

Studiedag, alle kinderen vrij

5 jul

Afscheidsmusical groep 8

6 jul

Uitzwaaien groep 8

22 aug

Start Schooljaar 2022 – 2023

13 sep

Vergadering MR

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.
Uitschrijven
Een afbeelding van...