Basisgroep 4 gaat schaatsen op de ijsbaan bij Paleis het Loo

vrijdag 20 december 2013

Op vrijdag 20 december zijn we uitgenodigd om samen met basisgroep 3 bij Paleis Het Loo te komen schaatsen! Natuurlijk willen we graag van deze kans gebruik maken.
Handig om te weten:
– het zou fijn zijn als de kinderen zelf schaatsen meenemen: kunst- of ijshockeyschaatsen, noren zijn niet toegestaan.
– er zijn wel schaatsen te leen (dit kost niets), maar we kunnen niet garanderen dat voor ieder kind de juiste maat beschikbaar is.
– handschoenen zijn verplicht tijdens het schaatsen.
– de schaatsbaan is niet overdekt, warme kleding is dus gewenst!
– we gaan een kijkje nemen bij de stallen van Het Loo en we krijgen de mogelijkheid om nostalgisch te priksleeën!
We zullen om 9.15 uur op de fiets bij school weggaan en zijn om ongeveer 13 uur weer terug. Hiervoor zoeken we twee ouders die mee willen fietsen en helpen bij en tijdens het schaatsen. Opgeven kan bij juf Monic of juf Marit.