Kerstviering

woensdag 18 december 2013

Woensdag 18 december vieren wij weer een gezellig kerstfeest van 17.30 tot 19.00 uur.
Het is de bedoeling om net als voorgaande jaren een kerstbuffet te organiseren voor alle kinderen, de leerkrachten, de ouderraad en de hulpouders.
De klaargemaakte hapjes kunt u tussen 17.00 en 17.15 uur komen brengen op school.

Het Kerstbuffet zelf vindt plaats van 17.30 tot 19.00 uur in het Hart van het Kristal. Mocht u al eerder zijn omdat u uw hapjes heeft gebracht dan kunt u uiteraard op school wachten.
De kinderen verzamelen in hun eigen klaslokaal, van daaruit vertrekken zij met hun groep richting het Hart van het Kristal. Om er zeker van te zijn dat ieder kind volop kan genieten van deze avond, zou het fijn zijn wanneer alle kinderen op tijd aanwezig zijn, zodat we om 17.30 ook echt aan tafel kunnen.

Natuurlijk bent u zelf ook van harte welkom om het kerstfeest te vieren nadat de kinderen naar het Hart van het Kristal zijn vertrokken! Wij nodigen u graag uit op het sfeervol ingerichte leerplein van de middenbouw. Daar kunt u, onder het genot van een hapje en een drankje, wachten tot het Kerstdiner van de kinderen is afgelopen.