Leerplein055 Spelen

woensdag 2 oktober 2013

Leerplein055 organiseert jaarlijks de Leerplein055 Spelen. Een gezellige, sportieve middag voor alle openbare basisscholen van Leerplein055. De Spelen worden dit jaar gehouden op woensdagmiddag 2 oktober van 13.00 tot 16.30 uur bij de Atletiekbaan van AV’34. Onze school doet natuurlijk ook weer mee. We starten met een heuse vlaggenparade waar alle aanwezige kinderen in meelopen, gevolgd door een gezamenlijke warming-up.

De middag bestaat uit een aantal teamsporten. Het gaat dan om de estafette voor groep 3 t/m 8, het voetbaltoernooi voor de groepen 5 en 6 en de touwtrek wedstrijden voor de groepen 7 en 8. Voor alle kinderen is er daarnaast een leuk individueel programma opgesteld met o.a. een spelletjesparcours voor leerlingen uit groep 1 t/m 4 en atletiekonderdelen en een hindernisbaan voor de groepen 5 t/m 8.  Met een volle scorekaart mag elk kind een klein cadeautje grabbelen.