“Juf ik heb al zoveel geleerd”

donderdag 18 oktober 2018

De kinderen zijn erg enthousiast en vinden het leuk om nieuwe dingen te leren met elkaar. En wat hebben ze al veel geleerd! Er wordt druk gespeeld in de rekenhoek, schrijfhoek, huishoek, bouwhoek en tekenen is natuurlijk ook favoriet. De kinderen hebben het de afgelopen twee weken gehad over vriendschap. Ieder kind heeft zijn plekje gevonden binnen de groep en de kinderen helpen elkaar om te leren. Wat leuk om te zien dat er steeds weer andere kinderen met elkaar spelen! Van en met elkaar kun je leren! Tijdens het klassenoptreden hebben de kinderen ook laten zien wat ze kunnen en hebben we de Kinderboekenweek afgesloten. De eerste 8 weken zitten er al weer op, nu lekker herfstvakantie en na de vakantie aan de slag met het thema herfst!