Sinterklaas in groep 1/2a

woensdag 5 december 2018

Wat een feest! De tijd van sinterklaas is weer aangebroken. Wat hebben wij veel gedaan en geleerd!
Wij kregen allemaal opdrachten van sinterklaas. De cadeautjes waren niet ingepakt, de pakjes waren bij de verkeerde huisnummers gebracht en de pepernoten waren niet eerlijk verdeeld. Kon groep 1/2A sinterklaas daarbij helpen? Tuurlijk konden ze dat!

De kinderen hebben heerlijk in de hoeken gespeeld; de pepernotenfabriek, de pietenbakkerij, de inpaktafel en natuurlijk het huis van sinterklaas!

De rommelpiet was ook langs geweest! En wat een geluk er zat een cadeautje in de schoen!

De kinderen hebben ook hun pietengymdiploma gehaald en wat was dat een verassing; de pieten hebben de diploma’s uitgedeeld! De kinderen hebben ook nog opgetreden voor sinterklaas!