Kerstkaarten maken

woensdag 21 december 2016

Leerjaar 4 komt steeds meer in kerstsferen!
Kerst komt steeds dichterbij en ook ons kerstdiner op school! De placemats en potjes voor een lichtje zijn versierd, dus leerjaar 4 is er klaar voor!
Om elkaar een fijne kerst te wensen, hebben wij in leerjaar 4 kerstkaarten voor elkaar gemaakt. We hebben dat gedaan met behulp van lootjes trekken. Op alle lootjes stonden de namen van de kinderen uit de klas. Elk kind mocht een eigen lootje trekken en op dat lootje stond de naam van de klasgenoot voor wie het kaartje gemaakt moest worden. Samen hebben we bekeken wat er nou geschreven moet worden op een kerstkaart. Daarna kon het versieren van de kaartjes beginnen! Wat zijn de kaartjes leuk geworden! Ze werden dankbaar door de kinderen in ontvangst genomen, erg leuk om te zien!