Open Huis bij KDV De Toermalijn

donderdag 3 november 2016

Ouders en belangstellenden zijn van harte welkom om de locatie van De Toermalijn te bekijken. Koffie en thee staan klaar. Er zijn pedagogisch medewerkers aanwezig om iets te vertellen over de locatie en werkwijze.

Van 10.30-11.30 uur kunnen ouders en kinderen deelnemen aan ons Kabouterpad in onze twee tuinen waarbij ze samen of in kleine groepjes opdrachtjes kunnen doen. De kinderen kunnen vervolgens binnen aan de slag met een herfstknutselactiviteit of een lampion maken. Daarnaast zal tussen 10.00-11.00 uur kapster Ilona van Kapsalon Bjoetie aanwezig zijn om de haren van kinderen mooi te stylen (invlechten, accessoires, hippe kuifjes e.d) en ouders uit te leggen hoe je dit zelf kan doen.

Gezellig als u met uw kind(eren) aanwezig zult zijn! Weet u nog iemand in uw omgeving die nog op zoek is naar een kinderopvanglocatie, dan is dit een mooie kans om De Toermalijn van binnen en buiten te bekijken, dus zegt het voort!

open-huis-de-toermalijn