Schoolreisje gr3&4 2017

donderdag 1 juni 2017

“We zijn er bijna! We zijn er bijna!” zongen de kinderen van de middengroep in de dubbeldekker bus als ze de borden van Burgers Zoo in Arnhem zien op donderdag 1 juni. Vol enthousiasme gingen de kinderen in groepjes van 4 á 5 kinderen met hun begeleider het park in. Er was zoveel te zien en te doen. Dieren bekijken, spelen in de speeltuin, lekker patatjes eten met een ijsje toe. Het was 1 groot feest. En… we hadden een stralende dag. Namens de juffen willen we alle ouders bedanken voor de hulp tijdens dit geslaagde schoolreisje.

Wat werden alle kinderen enthousiast van alle dieren!
Dat kun je wel lezen in deze reacties:

Groep 3b
Sophie: “We waren eerst naar de pinguïns geweest en toen gingen we nog heel veel andere leuke dieren kijken. Ik heb ze allemaal gezien. Ik mocht foto’s maken van de dieren. Ik heb een foto van de zeekoe. En ook twee filmpjes gemaakt. Een van de vissen en ook nog van een platvis.”

Dylano: “Er was ook een pinguïn en we noemden hem Pinkie. En er waren nog meer pinguïns en die heten allemaal Pinkie.”

Anne-Fleur: “Ik vond na alle dieren het klimtoestel heel erg leuk. Ik zag ook een flamingo op één poot staan! En ik zag het huisje van Paul van Loon.”

Eva: “we zagen een kleine baby zebra, die lag te slapen! Dat vond ik heel erg schattig. En ook de giraf had een kindje.”

Groep 3a
Melanie en Xanne: “We gingen eerst naar de aapjes. We zagen een heel raar visje want die ging steeds raar draaien. En de kwallen waren erg grappig. Het allerleukste was met zijn allen in de speeltuin spelen.

Elin:”we zagen een slang en die had zijn huid uitgetrokken! En bij de aapjes zagen we een klein drolletje.

Ruby en Liv:”We zagen gekke geiten omdat ze steeds naar ons toekwamen. We zagen wel drie haaien. Eerst vond ik het eng, maar toen ze naar boven zwommen niet. Jaimy zei tegen mij dat een slang heel dicht bij het raam ging.

Groep 4
Diana: “de giraffen, de leeuwen en de stokstaartjes vond ik het leukst. We zijn nog in net speeltuintje geweest. De zeekoe vond ik het grappigst.”

Luca:”ik vond de leeuwen het leukst, want dat zijn mijn lievelingsdieren. We gingen patatjes eten en dat was erg lekker. Romeo kreeg drie bakjes van een ander!! En we zagen het vel van een slang, dat was erg cool.”

Soroed:”Ik vond de stokstaartjes heel erg leuk, want ze waren super grappig en schattig. Ze gaan steeds zo leuk stilstaan en die oogjes zijn zo schattig. Het coolste vond ik om de haaien te zien, want ik wilde mijn hele leven al haaien zien. Ik zag ook de vel van een slang en ik dacht eerst dat daarin nog een slang zat.

Gabriela:”Ik vond het leukste om de giraffen te zien, omdat het mijn lievelingsdieren zijn. De olifanten vond ik grappig, vanwege hun slurven. En de stokstaartjes erg schattig.

Bekijk het fotoalbum