Samenwerking Kinderopvang Doomijn

Leerplein055, de stichting voor openbaar basisonderwijs in Apeldoorn, en Kinderopvang Doomijn vinden het erg belangrijk dat er een goede samenwerking tussen beide partijen is. Beide organisaties werken met dezelfde doelgroep en vaak dezelfde doelen. Helemaal waar het gaat om sterrenscholen. Daar is die samenwerking voorwaardelijk en vloeien onderwijs en opvang echt samen in één gebouw. Er bestaan dan nauwelijks nog grenzen. Voor de kinderen en de ouders zijn onderwijs en opvang een vanzelfsprekend geheel.

Convenant
De samenwerking tussen Leerplein055 en Kinderopvang Doomijn bestaat al vele jaren. Beiden hebben er inmiddels veel ervaring in opgedaan en beiden zijn er beter van geworden. Een convenant, waarin de samenwerking werd vastgelegd is het tastbare gevolg ervan. Beide organisaties ondersteunen graag allerlei vormen van innovatie en hebben dit vastgelegd in hun Strategisch beleidsplan. Het Sterrenschoolconcept is een goed voorbeeld van het omarmen van innovatie.

Op de link hieronder kunt u meer informatie vinden over Kinderopvang Doomijn en de samenwerking met Dalton Sterrenschool De Vliegenier.

Kinderopvang Doomijn