nieuwsbrief Sterrenschool de Vliegenier [13-01-2017]

Start van het nieuwe jaar

We zijn deze week het jaar weer fris en fruitig gestart. Anouk is gestart met de nieuwe groep 1D. Sanne Jansen heeft haar eerste week er op zitten in 1C. Wij als team van De Vliegenier hebben er zin in om er een goed jaar van te maken. Daar hebben we u als ouder hard bij nodig. We zijn daarom ook blij dat een aantal ouders zich inmiddels flink inspannen om bij te dragen aan de opvang bij de onderbouw tussen de middag, zodat de leerkrachten even met pauze kunnen. Top...!!

We hebben u de afgelopen periode ook gevraagd kinderen op tijd naar school te brengen, zodat we ook op tijd kunnen beginnen. We zijn blij dat daar al verbetering in zit en hopen ook op uw medewerking de komende periode.

Afwezigheid Ton Markink

Van 12 januari tot 23 januari is Ton Markink afwezig in verband met een al reeds vorig voorjaar geplande beklimming van de Kilimanjaro in Tanzania. Mochten er vragen zijn, dan de vraag om die te sparen tot hij weer terug is of ze op de mail te zetten. Ton Markink zal dan vanaf 23 januari zo snel mogelijk reageren.

Schalen kerstbuffet

Het kerstbuffet lijkt alweer een tijdje geleden. De kinderen hebben heerlijk genoten en gegeten van al het lekkers wat er gemaakt was. Ouders /verzorgers hartelijk dank hiervoor.

Er liggen nog opscheplepels en schalen in de keuken van de school. Vergeet dit niet op te halen.

Gezocht nieuwe OR leden

Wegens het vertrek van enkele OR-.leden zijn wij op zoek naar twee enthousiaste ouders die ons in de ouderraad willen helpen met het organiseren van allerlei activiteiten zoals de paaslunch, schoolreis, sinterklaasfeest en kerstfeest.

Lijkt het je wat of wil je meer informatie stuur dan een mail naar orvliegenier@gmail.com

Wil je niet in de ouderraad maar ons wel helpen bij activiteiten stuur ons dan ook een mail. Dan zetten we je op de lijst van hulpouders.

Kristal Samen Leven

Ons mooie muziekproject 'Kristal Samen Leven' is genomineerd voor een geldprijs van de ING. Onze school werkt er ook aan mee. Om die nominatie te kunnen verzilveren hebben we zoveel mogelijk stemmen nodig.

In elke regio zijn er 5 projecten, het project met de minste stemmen krijgt 1000 euro en zo oplopend tot 5000 euro.

Wij willen jullie allemaal vragen om te stemmen.

Hierbij de link naar ons project:

Dalton sterrenschool De Vliegenier is onderdeel van Leerplein055