Aanmelden

De Vliegenier is de tweede Sterrenschool van Apeldoorn. Basisonderwijs en kinderopvang gaan bij ons hand in hand. Hiervoor werken wij als één team samen met de mensen van Kinderopvang De Toermalijn van Kinderopvang OOK. Vanuit ons onderwijs-op-maat concept, Dalton, zijn wij doorgegroeid naar een Dalton Sterrenschool. Een school die onderwijsinhoudelijk en organisatorisch perfect aansluit bij de wensen en eisen van de huidige maatschappij. Een logische ontwikkeling van onze school. Onze school staat in de prachtige Apeldoornse nieuwbouwwijk Zuidbroek.

Kennismaken?
Heeft u belangstelling voor De Vliegenier? Wij ontvangen u graag voor een kennismakingsgesprek. U kunt contact opnemen met Jolanda Scheper, directeur van De Vliegenier. Zij is telefonisch bereikbaar op het nummer 055 – 366 00 12.

Aanmelden
Wilt u uw zoon of dochter aanmelden voor Dalton Sterrenschool De Vliegenier? Via het onderstaande formulier kunt u uw kind aanmelden. U ontvangt het ingevulde formulier vervolgens per e-mail retour. Wij verzoeken u het formulier te ondertekenen en in te leveren bij onze school.

Uw kind is ingeschreven op het moment dat u van ons een bevestiging van inschrijving/ plaatsing op onze school heeft ontvangen.